УНТ Дніпро

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 362-го дня війни

253269 ПЕРЕГЛЯДІВ

«Сьогоднішній день був символічним. Триста шістдесят другий день повномасштабної війни, а ми в нашій вільній столиці нашої вільної країни приймаємо з візитом нашого потужного союзника – Президента Сполучених Штатів Америки – і говоримо з ним про майбутнє України, наших відносин, усієї Європи та глобальної демократії. Це показник, наскільки Україна стійка і наскільки Україна важлива для світу.

Девʼята річниця найстрашніших днів Майдану, річниця початку російської агресії проти нашої держави, коли залишалося зовсім небагато часу до окупації нашого Криму. А зараз, через 9 років після того, ми більше, ніж будь-коли, упевнені, що справедливість усе ж таки буде відновлено.

Держава-агресор, яка послідовно йшла до того, щоб стати державою-терористом, відповідатиме за свої злочини. Відповідатиме завдяки зусиллям України й усіх наших партнерів, усього вільного світу, усіх, хто зараз допомагає нам захищати нашу незалежність, свободу та міжнародний правопорядок. Ми переможемо в цьому історичному протистоянні».

Мої відео