УНТ Дніпро

Ранкове зведення щодо ситуації в районі проведення операції Об’єднаних сил станом на 7.00 26 червня 2021 року

341959 ПЕРЕГЛЯДІВ

Слава Україні!
Протягом минулої доби, 25 червня, в районі проведення операції Об’єднаних сил зафіксовано 12 порушень режиму припинення вогню.
В районі ВОДЯНОГО, що на Приазов’ї, ворог тричі обстрілював позиції Об’єднаних сил з мінометів 120-го калібру, гранатометів різних систем і стрілецької зброї.
Неподалік ЗОЛОТОГО-4 російські найманці вели вогонь з ручних протитанкових гранатометів, а біля АВДІЇВКИ – з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.
У бік ГРАНІТНОГО російсько-окупаційні війська здійснювали обстріли з мінометів 120-го калібру.
Неподалік ПІСКІВ ворог тричі відкривав вогонь з мінометів 82-го калібру, станкових протитанкових, ручних протитанкових і підствольних гранатометів.
Біля МАЙОРСЬКА збройні формування Російської Федерації обстрілювали наші позиції зі станкових протитанкових, ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.
У районі населених пунктів КАТЕРИНІВКА та АВДІЇВКА були зафіксовані прольоти ворожих безпілотних літальних апаратів типу «Орлан-10» із перетином лінії розмежування. БПЛА противника вчасно подавилися засобами РЕБ.
Бойових втрат серед особового складу Об’єднаних сил за минулу добу немає.
Станом на 7 годину ранку, 26 червня зафіксовано 2 порушення режиму припинення вогню.
Поблизу населеного пункту ПІСКИ противник двічі вів вогонь з мінометів 120-го калібру та станкових протитанкових гранатометів.
Внаслідок обстрілу один український військовий отримав осколкове поранення несумісне з життям.
Командування операції Об’єднаних сил висловлює щирі та глибокі співчуття родині загиблого.
На обстріли російсько-окупаційних військ наші захисники відкривали вогонь у відповідь.
Про дії збройних формувань Російської Федерації та її найманців Українська сторона СЦКК повідомила представників СММ ОБСЄ через встановлений координаційний механізм.
Українські військові продовжують контролювати ситуацію в районі проведення операції Об’єднаних сил.
Слава Україні!

Мої відео