УНТ Дніпро

Суворий карантин до кінця місяця

Суворий карантин до кінця місяця
55651 ПЕРЕГЛЯДІВ

З 14 квітня, суворі карантинні обмеження було продовжено до кінця місяця. Про це стало відомо з Telegram-каналу мера Києва- Віталія Кличко.
Таке рішення було прийняте, в зв‘язку з тим, що епідеміологічна ситуація в Києві не набула суттєвих поліпшень. Тому 14 квітня, вранці, комісія з надзвичайних ситуацій міста, затвердила рішення стосовно подовження суворих обмежень ще на 2 тижні. Нажаль, інших варіантів немає, оскільки при збільшенні інфікованих, медична система не зможе дати ради ще більшій кількості хворих, а тому смертей буде більше, ніж 51 особа. Нагадаємо, що 9 квітня, було зафіксована найбільша кількість смертей з початку пандемії, а саме 51.
Це означає, що до 30 числа поточного місяця в столиці України діятимуть обмеження, які були запровадженні до цього. Як і раніше, зачиненими залишаються школи, дитячі садки, установи культури, торгівельно-розважальні центри. Увесь громадський транспорт працюватиме тільки за спеціальними перепустками, наявність яких перевіряють понад 860 правоохоронців. Щодо закладів громадського харчування, то вони працюють тільки на виніс чи доставку.
Про можливе продовження суворого карантину раніше вже повідомляв Віталій Кличко.

Мої відео