УНТ Дніпро

Чому Ксенія Павленко покинула проєкт, на який так сильно мріяла потрапити?

Чому Ксенія Павленко покинула проєкт, на який так сильно мріяла потрапити?
8258 ПЕРЕГЛЯДІВ

11 сезон “Холостяка” набирає все більших обертів. Починають падати фаворити. Тож нещодавно повідомили, що Ксенія Павленко, 20-річна мешканка Дніпра, покинула проєкт під час другого ефіру. Що стало причиною такого різкого повороту? І чому Михайло так непередбачувано для глядачів змінив свою думку?

Як і будь-яка дівчинка 20-річна Ксенія мріяла про принца. Тож коли вона побачила Михайла, то одразу вирішила взяти участь у проєкті. Вона була зацікавлена чоловіком та прагнула якомога скоріше опинитись із ним сам на сам для того, щоб познайомитись. Проте замість особистого побачення красуня отримала зустріч утрьох. Прийшовши на побачення Лола та Ксенія сильно здивувались, адже обидві йшли на особисту зустріч. Жодна з них не знала, що цього разу дім для дівчат не один, а цілих два. Тож через те, що вони були так неприємно вражені будь-який настрій на побачення у них зник. Проте між конкурсантками виявилась дуже велика різниця. Коли мова торкнулась побачення, Лола змогла чесно та відкрито сказати про свої почуття, на відміну від Ксенії, яка намагалась сховати все глибоко в серці. Та як би вона не старалась, було помітно, що таке ставлення її образило.

На першому тижні дівчина здалась Михайлу легкою у спілкуванні. Проте другий тиждень все змінив. Красуня, яка не мала ще жодних серйозних стосунків і прагне мати такий самий шлюб, як і її батьки, все ж таки покинула проєкт. Вона не захотіла відкриватись на першому побаченні, адже ще не звикла до холостяка. Тож тренер з різних видів танцю, активна та життєрадісна Ксенія не завоювала довіру Михайла. Проте там все ще залишилось троє Дніпрянок, які продовжать змагатись за серце “Холостяка” країни. Тож чекаємо наступного випуску, аби побачити інших учасниць.

Мої відео