УНТ Дніпро

Батьки не знають, що робити: хлопець пішов гуляти, залишивши суїцидальні записи, та зник!

Батьки не знають, що робити: хлопець пішов гуляти, залишивши суїцидальні записи, та зник!
9343 ПЕРЕГЛЯДІВ

Батьки звертаються до всіх та кожного! Допоможіть хто чим зможе. Долучіться до пошуків, розкажіть про те, що вам відомо, або розповсюдьте інформацію. Адже в них зараз кожна хвилина на рахунку.

Вчора ввечері, 18 березня о 20.00 Купрій Дмитро Олександрович пішов з дому на прогулянку. Вісімнадцятирічний підліток є студентом. Мешкає в Сонячному мікрорайоні та має досить привітні риси характеру. Хлопець народився 30.12.2002 року. Після того, як студент не повернувся додому, батьки завітали до його кімнати. Там вони знайшли багато чого записаного, проте найбільше їх вразили суїцидальні записи хлопця. Через доброзичливість Дмитра, ніхто навіть збагнути не міг, що сталось та звідки в нього з’явились думки про самогубство, адже він навіть на настрій не скаржився. Батьки не знають, чи пов’язані якось між собою ці події, проте не перейматись через те, що син вже другий день не з’являється вдома, вони не можуть. Тішить лише те, що не було жодних повідомлень про самогубство.

Батьки передали особисті прикмети зниклого: зріст становить 182 см, середня статура, волосся русяве, коротке. Одягнутий був у чорну куртку, сині джинси, коричневе взуття та червону кофту. Тож батьки звертаються до кожного та знову й знову просять про допомогу. Якщо вам відома хоча б якась інформація про місце перебування підлітка, повідомте рідних через лінію «102» або за номером телефону: (098) 17-21-184 – ДО «Пошук зниклих дітей»; (050) 32-05-727 – Аліна, мама хлопця. Для батьків найголовніше, аби із сином все було гаразд та аби він повернувся живим та здоровим. А в поліції зауважують, що кожен день, шанси відшукати хлопця живим стають все меншими. Тож всі, хто володіє інформацією можуть сприяти тому, щоб ці шанси зросли.


Мої відео