УНТ Дніпро

В 17 турі української прем'єр-ліги зустрілись "Шахтар" та "Олімпік"

В 17 турі української прем'єр-ліги зустрілись "Шахтар" та "Олімпік"
27649 ПЕРЕГЛЯДІВ

Зараз на каналі “Футбол 2” можна подивитися матч двох команд з Донецька. Поєдинок проходить в місті Києві на стадіоні імені Валерія Лобановського. Юрія Іванова призначено головним суддею цього футбольного матчу.
.
Початок 2021 року, для “гірників” склався дуже не просто. Але донецька команда намагалася виправити ситуацію і видала безпрограшну серію з 4 поєдинків. Варто сказати, що у всіх поєдинках ворота Шахтаря залишалися сухими. Зараз для “гірників” настали важкі часи, команда програла луганській Зорі, а потім сенсаційно вилетіла з кубка України від скромного Агробізнесу. Чемпіону України для того, щоб захистити свій титул, потрібно не втрачати очки та здобувати перемогу над Олімпіком.
Нагадуємо, що зараз “Шахтар” знаходиться на 2 місці турнірної таблиці з набраними 33 заліковими пунктами. Команді потрібно наздоганяти київське динамо, в якого 37 очок.

В суперника Шахтаря Донецького “Олімпіка” також справи складаються не найкращим образом. В новому році команда програла всі три матчі. Також відбулася зміна головного тренера, Калитвинцев змінив Климовського. Але вже перший матч для Юрія Миколайовича закінчися провалом. Команда програла аутсайдеру УПЛ Мінаю. Тому “Олімпіку”, який хоче претендувати на місце в зоні єврокубків, також не можна втрачати очки. Футбольний клуб зараз посідає 8 місце маючи 17 залікових пунктів.

Дві команди зараз переживають складні часи, але в них зовсім різні проблеми. В “Олімпіка” непроста ситуація в лінії атаки. Команда дуже мало забиває. З обороною також не все добре, захисники дуже часто допускаються помилок при атаці суперників.
“Шахтар” натомість має багато технічних гравців лінії нападу, які залюбки будуть користуватися ненадійною грою захисників суперника. Проблемою є те, що основний нападник Мораес тільки набирає форму після отриманої травми в матчі з мадридським “Реалом”. В противагу цьому стабільну гру показує молодий воротар Анатолій Трубін, який витіснив багаторічного капітана “гірників” Андрія П'ятова.




Мої відео