УНТ Дніпро

174 тис грн заборгованості по аліментах стягнули державні виконавці Київщини на утримання двох дітей

174 тис грн заборгованості по аліментах стягнули державні виконавці Київщини на утримання двох дітей
10911 ПЕРЕГЛЯДІВ

Cплатив майже 90 тисяч гривень штрафу за несплату аліментів.
Саме так!
Для злісних батьків-боржників, які вчасно не сплачують аліменти, передбачені штрафи, та з кожним місяцем протермінування вони зростають.
У Ірпінському міському відділі державної виконавчої служби Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ) перебуває виконавче провадження про стягнення аліментів на утримання дітей 16 та 13 років у розмірі 50% частини всіх видів доходів щомісячно і до досягнення дітьми повноліття.
Після розлучення горе-батько забув про виховання та піклування про дітей, а також про щомісячну сплату аліментів.
Тож державним виконавцем керуючись Законом України «Про виконавче провадження» винесено постанови про встановлення тимчасового обмеження боржника у праві виїзду за межі України та інші обмеження, які передбачені.
Зокрема, у праві керувати автомобілем, користуватись зброєю та полювати.
Відомості про боржника були оприлюднені у відкритому реєстрі боржників.
Проте батько-боржник всіляко ухилявся від свого обов'язку утримувати дітей. Тому йому було нараховано пеню в розмірі 87 269.90 грн., оскільки у боржник наявна заборгованість зі сплати аліментів понад три роки.
Завдяки оперативним діям державних виконавців Відділу вдалося стягнути заборгованість зі сплати аліментів у сумі - 174 539,81 грн та штраф в розмірі – 87 269,90 грн.
Всі ці кошти уже надійшли дітям.

Мої відео