УНТ Дніпро

Вітаємо чемпіонів з Буковини: двоє спортсменів вибороли нагороди на Чемпіонаті України серед людей з інвалідністю!

Вітаємо чемпіонів з Буковини: двоє спортсменів вибороли нагороди на Чемпіонаті України серед людей з інвалідністю!
20324 ПЕРЕГЛЯДІВ

Спортсмени посіли перше та друге місця під час змагань Сергій Михайлов показав себе, як неперевершений стрибун за що й отримав золоту медаль. А от Роман Григорків показав себе, як неперевершений бігун, якому трохи не вистачило до перемоги. Проте спортсмен абсолютно заслужено отримав срібло!


З 23 по 26 лютого в Сумах проходив Чемпіонат України серед людей з інвалідністю. Боротьба була досить запеклою. Адже участь взяло майже сто спортсменів. Вони мають абсолютно різні проблеми. В когось сильне ураження опорно-рухового апарату, в когось ще від народження є вади зору та порушення розумового та фізичного розвитку, проте в них є й дещо спільне. Кожен із них має непоборний дух та бажання бути першим.

Цього року своїх кандидатів представили 22 області, серед яких була й Буковина. Представники Буковини є вихованці Чернівецького регіонального центру «Інваспорт». Сергій Михайлов вже далеко не вперше представляє Україну на різних змаганнях. Він має звання майстра спорту України з легкої атлетики, брав участь та отримав перше місце на Паралімпійських іграх у Лондоні. І хоча його результати й зараз є винятковими, спортсмен запевняє, що на цьому він зупинятися точно не збирається. Цього року ми точно побачимо його ще серед учасників на чемпіонатах Європи та світу.

Його товариш Роман Григорків теж цього разу продемонстрував прекрасний результат. Він став майже рекордом спортсмена, проте той не збирається зупинятись. Адже спорт для них обох став сенсом життя. Коли в них не було нічого, він завжди був частиною їхнього життя. Тож вітаємо наших незламних переможців та зичимо їм успіхів та нових звершень. Та найголовніше, залишатись такими ж непоборними, як вони є.

Автор: redactor.newsukraine
Мої відео