УНТ Дніпро

10 років позбавлення волі: такий вирок виніс суд чоловікові за смертельне ДТП!

10 років позбавлення волі: такий вирок виніс суд чоловікові за смертельне ДТП!
8539 ПЕРЕГЛЯДІВ

Минулого року на Дніпровщині сталася жахлива подія. Чоловік, який їхав дорогою на новому, технічно вправному «Volkswagen Crafter» вирішив виїхати на зустрічну смугу на Полтавському шосе. Чому в липні 2020 року сталася така подія, всі даються диву, проте в результаті такого рішення водія постраждало три особи.

В результаті того, що «Volkswagen Crafter» вилетів на зустрічну смугу, він не зміг оминути «Ford Focus». Автівки рухалися в різних напрямках, на зустріч одна одній. В результаті цього зіткнення загинули всі пасажири та водій «Ford Focus». На той час в авто перебувала вагітна жінка, водій та ще один пасажир. І хоча медики дістались до місця аварії досить швидко, вони все одно не встигли допомогти жодному з них.

Нещодавно відбувалось слухання цієї справи, тож вироком Амур-Нижньодніпровського районного суду міста Дніпропетровська, 26-річного жителя Кам'янського визнали винним в скоєнні злочину за ч. 3 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило загибель кількох осіб).

Стороною обвинувачення виступала Дніпровська прокуратура. Суд постановив замкнути під варту чоловіка та призначити йому покарання у вигляді 10 років позбавлення волі. Також його позбавили права керувати автівкою строком на 3 роки.

Наразі він переведений зі слідчого ізолятору в камеру, в якій і відбуватиме своє покарання. А поліція нагадує водіям про необхідність дотримання правил дорожнього руху, які зазначено в переліку правил чинного кодексу. Особливо уважними на дорозі необхідно бути в зимові часи та вночі, адже можна не помітити того, хто поруч. І найголовніше, як і куди б ви не поспішали, навчіться вступати дорогу. Адже життя в вас лише одне.

Мої відео