УНТ Дніпро

Пожежа у Дніпрі: у Павлограді згорів гуртожиток!

Пожежа у Дніпрі: у Павлограді згорів гуртожиток!
66323 ПЕРЕГЛЯДІВ

Сьогодні в Павлограді сталася чергова пожежа. Загорілась кімната в гуртожитку. Серед постраждалих наразі троє, всі інші були вчасно евакуюванні. Пожежники поки не назвали причину виникнення пожежі.

На вулиці Заводська загорілась одна з кімнат гуртожитку. До пожежної служби Павлограду надійшов виклик з повідомленням про те, що палає будівля. Після прибуття на місце пожежі, службовці виявили, що горить кімната на третьому поверсі п’ятиповерхівки.

Незважаючи на сильний дим, пожежники встигли вивести з будівлі багатьох людей. Трьох осіб врятували завдяки автодрабині. Вогнеборці провели її на четвертий поверх, аби люди змогли вільно спуститись додолу. Серед врятованих була також і дитина. По сходах вдалось вивести шістьох мешканців п’ятиповерхівки. Вони надягли засоби індивідуального захисту і зійшли вниз з третього та четвертого поверхів. Серед них також була дитина.

Через пожежу постраждало троє осіб. Наразі їх госпіталізували. Вони перебувають під пильним наглядом лікарів. Пожежники вже приборкали полум’я, яке знищило все на площі у 15 квадратних метрів. Пожежники поки встановлюють, що послугувало причиною спалаху. Після встановлення офіційних висновків їх передадуть мешканцям будівлі.

Мої відео