УНТ Дніпро

Стрітрейсери вирішили покататися: перший сніг на дворі, на старт, увага, руш

Стрітрейсери вирішили покататися: перший сніг на дворі, на старт, увага, руш
80443 ПЕРЕГЛЯДІВ

Лише нещодавно синоптики всієї країни попереджали жителів України про небезпеку, яка чекає тих, хто буде намагатись їздити у таких погодних умовах. Та чи зупинило це людей, які просто обожнюють високий рівень адреналіну у крові? Ну звісно ж ні. 13 січня Дніпро засипало снігом і ось на дорогах вже з’явились ті, хто обожнює екстрим.

Стрітрейсери просто не втримались перед можливістю покататись на слизьких дорогах в улюбленому місті. Всі ми чули про дрифт. Так чи інакше хтось колись нам розповідав нам про “занос”, в який водій випадково або навмисно відправляє свій автомобіль. Тож побачивши сніг за вікном та довго не вагаючись десятки дрифтерів і тих, хто любить спостерігати за швидкістю та небезпекою вийшли на вулицю і розпочали проводити це видовище. Ті, хто обожнює дрифт одразу ж показали свої навички, а ті, хто прийшов подивитись стояли обабіч та спостерігали видовище.

Звісно, обійшлося без аварій та жертв, проте без вірної організації та без придатної до цього місцевості це легко могло закінчитися аварією. Через відсутність належної організації два любителі дрифту їхали один одному назустріч. Щоб уникнути аварії, один з автомобілістів трохи відхилив від курсу своє авто, яке стояло на узбіччі. Жоден автомобіль не отримав серйозних ушкоджень, як і ті, хто спостерігав за цим. Однак, задній бампер BMW все-таки трохи постраждав.

Насправді пошкоджений бампер – найменша із проблем, яка могла трапитись. Адже на льоді автівкою дуже складно керувати, вона може вилетіти далеко за межі траси та вбити когось, хто просто йшов повз. Тож поліція разом з синоптиками звертаються до дніпрян та просять їх бути більш обачними та не ризикувати власним життям та здоров’ям. А тим паче здоров’ям тих, хто поруч.

Мої відео