УНТ Дніпро

Пандемія не стане на заваді розвитку бренду: чого досягли рітейлери у 2020 році

Пандемія не стане на заваді розвитку бренду: чого досягли рітейлери у 2020 році
80436 ПЕРЕГЛЯДІВ

Для когось криза – це час занепаду та суму, а хтось навіть її може використати на користь собі. Попри пандемію, кризу та всі перешкоди, в Україні є топ лідерів, які змогли попри кризу реорганізувати свою роботу та зробити її більш продуктивною Тож наразі в нас топ-3 лідерів України, які за 2020 рік встигли відкрити понад 100 точок продажу. Вони змогли підлаштуватись під потреби сучасних людей та повністю забезпечити себе товарооборотом на весь рік.

Тож на першому місці в нас опинилось АТБ. За минулий рік вони вже встигли відкрити 127 нових точок за рік. Вони не пасуть задніх та складають велику конкуренцію багатьом торговим точкам. Наразі по всій Україні налічується 1201 супермаркет АТБ. Під час розповсюдження хвороби вони відкрили спектр нових послуг разом з інтернет-магазином Rozetka та відділеннями Нової пошти. Тепер ви можете легко обрати собі усі необхідні товари, замовити чи зарезервувати їх через сайт Rozetka і замовити доставлення через нову пошту кур’єром.

Крім того, в них з’явився сервіс Click & Collect, за допомогою якого ви можете також бронювати та замовляти собі все необхідне до власної домівки. А для тих, хто купує товар в магазині, вони відкрили каси самообслуговування. Тож тепер немає жодної необхідності стояти в черзі, поки хтось перед вами купить товар. Ви можете самостійно купити все необхідне.

На другому місці знаходиться Сільпо. Вони відкрили не лише більше ніж 100 нових точок за рік, а й стали одним із найсучасніших магазинів у світі. Їх дизайн має авторську концепцію та кожен магазин має своє власне оформлення. Сільпо став єдиним українським магазином, який увійшов до списку Europe's Finest Store. Для клієнтів вони відкрили власні кухні, де можна купити будь-яку їжу із собою. Також в них з’явились каси самообслуговування, де вам пробиває товар не касир, а ви самі.

І третє місце посів магазин “Коло” із показником у 117 нових точок. Тож наразі вони мають вже 221 магазин, в якому можна придбати товар, необхідний тут і зараз. Заснували його лише у 2017 році, тож їм ще є, куди рости.

Мої відео