УНТ Дніпро

Нові кадри в Міністерстві спорту України!

Нові кадри в Міністерстві спорту України!
183568 ПЕРЕГЛЯДІВ

На сьогоднішньому засіданні Кабінету Міністрів України було ухвалено декілька кадрових змін у складі державного апарату країни. Від сьогоднішнього дня Кабміном на посаду заступниці міністра молоді та спорту України призначена Уманець Ніна Дмитрівна. Як передає Укрінформ, на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook про це зазначив Василь Мокан, який нині є представником уряду у Верховній Раді. На сторінці він пише: "На сьогоднішньому засіданні члени Кабміну проголосували за призначення Уманець Ніни Дмитрівни - заступницею Міністра молоді та спорту України".

Також політик зазначав, що уряд проголосував за призначення на посаду голови Державної регуляторної служби Олексія Володимировича Кучера, але лише після укладання з ним контракту, щодо проходження ним державної служби на період дії карантину.

Також на сьогоднішньому засіданні заступником голови Закарпатської ОДА був обраний Шинкарюк Ігор Сергійович.

Призначенню Уманець Ніни Дмитрівни слугували високі досягнення жінки у сфері спорту. Вона є срібним призером Олімпійських ігор (1980) з академічного веслування, а також 5-разовим чемпіоном світу (1978, 1979, 1981–1983). Жінка виступала шефом місії Національного олімпійського комітету України на ХХІХ Олімпійських іграх.


Мої відео