УНТ Дніпро

Хвороби хворобами, а в здоровому тілі здоровий дух. Вітаємо переможців!

Хвороби хворобами, а в здоровому тілі здоровий дух. Вітаємо переможців!
131857 ПЕРЕГЛЯДІВ

Нещодавно розповіли про результати турніру, який відбувся 26 грудня в Кривому Розі. Його проводили серед дітей, які народились у 2010-2011 роках. Абсолютними переможцями стала команда ДЮСШ №9.

Федерація дзюдо Кривого Рогу поздоровляє переможців та відзначає усіх учасників, які брали участь. Боротьба була запеклою та багато юних спортсменів показували дійсно високі результати. Але змагання є змагання і за правилами перемогти може лише хтось один.

Звісно, у зв’язку з епідситуацією турнір проводили не так як зазвичай. Аби уникати великого скупчення людей, глядачів не було, а під час бою були присутні лише члени суддівської колегії та тренери спортсменів. Без підтримки з боку рідних та друзів спортсменам 9-10 років було набагато складніше, але по при це вони показали максимум своїх здібностей. Тож нам є з чим їх привітати.

За результатами змагання на першому місці наразі ДЮСШ №9, на другому місці СК “Торнадо”, а третє місце посів “Клуб юних моряків”. Ми приєднуємось до привітань Федерації дзюдо Кривого Рогу та сподіваємось, що наступного року результати будуть ще кращими.

А поки що переможці радіють медалям та грамотам, які отримали від організаторів конкурсу. А також грошовим винагородам, які вони дістали за призові місця.

Мої відео