УНТ Дніпро

Вітаємо наших спортсменок з черговою перемогою на змаганнях з жіночої боротьби!

Вітаємо наших спортсменок з черговою перемогою на змаганнях з жіночої боротьби!
132586 ПЕРЕГЛЯДІВ

Нещодавно завершився Кубок світу зі спортивної боротьби у Белграді (Сербія). Наша команда показала високі результати. Тож настав час привітати наших жінок із другим місцем у загальному заліку та високими результатами в особистих виступах. Ми в захваті від того, як кожного року наші спортсменки крокують до абсолютно перемоги. Сьогодні 2 місце, а наступного всі шанси на перше.

Вони привезли з собою шість медалей, які вибороли у різних вагових категоріях. Невже ми не в захваті від таких результатів: золота, одна срібна та чотири бронзові медалі висять на шиях наших співвітчизниць. Серед 27 країн світу, які брали участь у змаганнях наша команда стала однією з найкращих, залишивши позаду 25 найкращих команд з усього світу.

Золоту медаль отримала Тетяна Ріжко. Дівчина виступала у ваговій категорії до 65 кг. Спортсменка вже має не одну срібну та бронзову медаль і представляла Україну на багатьох чемпіонатах світу. Друге місце і срібну медаль отримала не менш талановита українська спортсменка Лілія Маланчук. Її суперницями були жінки в категорії 50 кг. Бронзові медалі отримали Катерина Зелених, яка виступала в категорії 59 кг, Ілона Прокопевнюк з високими показниками в категорії 62 кг, Аліна Бережна, яка замагалась у вазі 68 кг і Алла Белінська з найважчої категорі 72 кг.

Такий результат висунув наших чемпіонок на 2 місце в командному заліку. Слідом за нами стоїть Туреччина, яка набрала лише 3 медалі. Тож ми пишаємось нашими спортсменками. Та чекаємо на результати особистого Кубку світу зі спортивної боротьби. Його завершать 18 грудня представники вільного стилю.

Які результати наші спортсмени продемонструють на ньому? Будемо спостерігати та одразу ж повідомимо вам.

Мої відео