УНТ Дніпро

Жорстка різанина в Дніпрі: розслідування побутового насилля

Жорстка різанина в Дніпрі: розслідування побутового насилля
58246 ПЕРЕГЛЯДІВ

Минулої доби на жилому масиві «Тополь – 2» стався інцидент між чоловіком та жінкою, які знаходились в законному шлюбі.
За наданою інформацією свідків, між ними відбулася суперечка. Не заперечується інформація, що жінка була не в адекватному стані, можливо під впливом алкоголю. Жінка раптово взяла до рук ножа та нанесла глибокий поріз на всю щоку чоловіку.
За розповідями очевидців та самими сусідами, пара часто мала подібні конфлікти,але минулі випадки не супроводжувались такими фізичними розправами. Цього разу вони почули гучні крики та шум, а також сліди крові в ліфті та на підлозі самої квартири подружньої пари.
Сама жінка вже була притягнута до кримінальної відповідальності за подібну ситуацію. За словами постраждалого, удар ножем наніс знайомий, який «живе» неподалеку від його будинку. Коли правоохоронні органи завітали до будівлі, двері відкрила жінка похилого віку і сказала , що за цією адресою окрім неї більше ніхто не приписаний та не проживає.
Чоловіка одразу відвезли та доставили в шпиталь, жінку затримали та розпочали комплекс судебник експертиз.
Вчора в Кривому розі стартувала акція «16 днів без насилля». Поліція вчергове нагадує, що мовчати про побутове насилля не варто та потрібно звертися до відповідних органів безпеки та захисту від подібних ситуацій. Поліція розповідала про види та форми насилля, як реагувати та протидіяти цьому. Нагадую, акція триватиме впродовж 16 днів.
На минулих новинах ми розповіли, як ледь не згоріла заживо 66-річна жінка Верхньодніпровського району. Близько шостої ранку надійшов дзвінок про пожежу від сусідів. Повністю загасити вогонь вдалося через дві години.
За останніми новинами слідкуйте вже на сайті новин
Бережіть себе та своїх рідних!!! Іат ваивиапикпцкерцкрцке

Мої відео