УНТ Дніпро

На Дніпропетровщині знайшли 15-річну дівчинку, яку шукали два дні

На Дніпропетровщині знайшли 15-річну дівчинку, яку шукали два дні
46051 ПЕРЕГЛЯДІВ


Валерія Хомутинник пішла з дому та не повернулася. Причиною стала сварка з родиною, які наступного дня звернулися до правоохоронних органів. Дводенні пошуки закінчилися успішно.
У неділю, 22 листопада, в селі Червоноіванівка пропала 15-річна Валерія Хомутинникова. Юна жителька села Пішла з дому близько другої години. З собою у неї не було телефону, тому батьки не могли зв'язатися з донькою та не знали, де вона знаходиться. 23-го листопада її мати звернулася до поліції. Вона розповіла, що посварилися з донькою і та пішла з дому. Спочатку батьки намагалися знайти підлітка самостійно, але всі пошуки виявилися марними. Правоохоронці відразу ж приступили до справи: вони задіяли особовий склад Криничанського відділення поліції і міста Кам'янське. Орієнтування передали в ЗМІ і інших відділеннях.
Правоохоронці перевірили всі можливі місця, де могла перебувати неповнолітня. Вони обстежили лісопаркову і прибережну зони і поспілкувалися з друзями дівчинки. Також вони поговорили з водіями маршруток і автобусів, але ніхто з них не бачив Валерію.
В цей час небайдужі жителі повідомили в поліцію ймовірне місцезнаходження дівчинки. Слуги закону відразу ж виїхали туди для перевірки. Коли Валерія побачила людей у формі, то спробувала сховатися в кущах, бо знала, що її шукають.
На щастя, дівчинка не постраждала. Пізніше за інформацією поліції стало відомо, що неповнолітню Валерію доставили цілою додому. Ніяких правопорушень по відношенню до неї і нею абсолютно не було.

Мої відео