УНТ Дніпро

На Дніпропетровщині вилучили партію незаконно виготовленого тютюну для кальянів на понад 12 мільйонів гривень

На Дніпропетровщині вилучили партію незаконно виготовленого тютюну для кальянів на понад 12 мільйонів гривень
47239 ПЕРЕГЛЯДІВ

Виявлено майже 70 тисяч пачок контрафактної продукції. Встановлюються всі учасники злочинної групи, які налагодили канали збуту незаконно виготовленого тютюну на території Дніпропетровської області. Про це повідомила пресслужба обласної державної фіскальної служби.

Співробітники податкової міліції ГУ ДФС у Дніпропетровській області вилучили велику партію тютюну для куріння кальянів. Перевірки почались після надходження до Фіскальної служби інформації щодо реалізації контрафактної кальянної продукції у великих обсягах на всій території Дніпропетровської області.
«У ході відпрацювання стало відомо, що ринок дійсно наповнений кальянним тютюном з ознаками фальсифікату відомих іноземних брендів «ADAYL» «TANGIERS» «BUTA» «DARKSIDE» та інші, — повідомляють у ДФС. — Під час розслідування податківці встановили весь ланцюг постачання та збуту, а саме головне — місце зберігання основного об’єму контрабандної продукції».

Правоохоронці провели обшуки в нежитлових складських приміщеннях та магазинах на території Дніпра, де виявили та вилучили майже 70 тисяч пачок кальянного тютюну без марок акцизного податку, ємністю від 50 до 250 гр, загальною масою понад 6,5 тонн. Сума вилученої продукції склала 12 млн. 300 тис.грн.
Для проведення експертиз відібрані зразки кальянного тютюну та сировини, встановлюються всі причетні до оборудки особи.

Теги: кальянний тютюн,контрафактна продукція,ДФС, Дніпро
Мої відео