УНТ Дніпро

Нікопольський суд став «чемпіоном» по виявленню заборонених предметів

Нікопольський суд став «чемпіоном» по виявленню заборонених предметів
42849 ПЕРЕГЛЯДІВ

До судової установи відвідувачі намагалися пронести холодну та травматичну зброю, патрони, газові балончики й навіть молотки. За вересень 2020 року було виявлено 276 одиниць заборонених предметів, повідомляє пресслужба управління Служби судової охорони у Дніпропетровській області.

У Територіальному управлінні підбили підсумки роботи підрозділу охорони Дніпра. Як зазначають у відомстві, на сьогодні під охороною Служби перебуває 15 судових установ області, серед яких і один із найбільш резонансних судів області — Нікопольський міськрайонний суд. Саме тут один із найвищих показників по виявленню заборонених до пронесення у судові установи предметів. Наприклад, у вересні — це 276 предметів. Холодну зброю співробітники судової охорони знаходили навіть у тих, кому мали обирати запобіжний захід за скоєний злочин.

«Загалом в області у вересні співробітниками територіального управління було недопущено до пронесення 1542 одиниці заборонених предметів, серед яких 760 патронів, 476 ножів, 210 газових балончиків, 56 одиниць пристроїв для відстрілу патронів споряджених гумовими кулями, 16 одиниць травматичної зброї, 11 електрошокерів, — повідомляють у Службі судової охорони.— Громадяни намагались пронести із собою до судової установи сокиру, молоток, викрутку, бритву, плоскогубці та леза».

До речі, у вересні встановлений новий антирекорд і в межах країни: українці намагалися пронести до органів Феміди майже 8 тисяч заборонених предметів. Найбільше в Харківській області — 1786 од. (7220 од. з початку року). Далі Дніпропетровська область — 1542 од. (7403 од. з початку року), Київ та Київська область — 1458 од. (9002 од. з початку року).

Теги: заборонені предмети,суд, Дніпропетровщина,служба охорони
Мої відео