УНТ Дніпро

До Дніпра евакуювали двох поранених захисників із зони ООС

До Дніпра евакуювали двох поранених захисників із зони ООС
20709 ПЕРЕГЛЯДІВ

У обох військовослужбовців — мінно-вибухові травми. Один з військових знаходиться в опіковому відділенні. Про це на своїй сторінці в соцмережі повідомляє радниця голови Дніпропетровської обласної державної адміністрації Тетяна Губа.

6 вересня з району проведення операції об`єднаних сил військовими вертольотами до Дніпра доправлено двох поранених. Один наразі перебуває в обласній лікарні імені Мечникова, інший — у 2-й міській лікарні, в опіковому відділенні. Вони отримали поранення на різних ділянках фронту, але у обох мінно-вибухові травми. Постраждали й очі, але офтальмологи запевнили, що зір воїнам буде збережено.
«Захисники в свідомості , один пам‘ятав номер телефону мами і поспілкувався з нею з телефона лікаря», — йдеться у повідомленні.

Як повідомляють у пресслужбі Оперативного командування «Схід», 6 вересня збройні формування Російської Федерації вдруге порушили повний і всеосяжний режим припинення вогню. Противник відкрив вогонь зі стрілецької зброї по позиціях підрозділів Об’єднаних сил, неподалік Причепилівки, що на Луганщині.

">

 

Теги: ООС,евакуація пораненого, Дніпро
Мої відео