УНТ Дніпро

Чи буде продовжено карантин в Україні до 1 листопада?

Чи буде продовжено карантин в Україні до 1 листопада?
33556 ПЕРЕГЛЯДІВ

Через надмірний спалах коронавірусної інфекції Кабінет Міністрів України пропонує продовжити адаптаційний карантин до 1 листопада. З такою заявою виступив прем’єр –міністр України Денис Шмигаль на селекторній нараді . Про це повідомила прес-служба Офісу президента.
У зв’язку з погіршенням епідемічної ситуації у світі ,Володимир Зеленський запропонував заборонити роботу нічних клубів та припинити проведення концертів.
Крім всього вище сказаного, уряд розробляє «регламент заборони на в'їзд в Україну іноземних громадян з країн, що потрапляють в «червону» зону епідемії, терміном на 30 днів»! Варто вказати , що названа заборона не вплине на роботу водіїв транзитного транспорту і представників гуманітарних місій.
Президент України наголосив, що карантин повинен залишитись необтяжливим для підприємців, так як малий та середній бізнес повинен мати можливість організувати правильну роботу в нових для них умовах .
Нагадуємо , що станом на вівторок , 25 серпня, в Україні виявлено +1658 випадків захворювання на Covid-19 за попередню добу.


Фото : pravda.com.ua

Теги: Інформаційне агентство, новини України, новини України і світу,коронавірус,карантин
Автор: News Ukraine
Мої відео