УНТ Дніпро

У Дніпрі прорвало колектор

У Дніпрі прорвало колектор
10199 ПЕРЕГЛЯДІВ

Затоплені шляхи, трамвайні колії та двори приватних будинків. На вулиці Бердянській у Дніпрі прорвало колектор. Це призвело до колапсу електротранспорту та сплутало плани мешканцям міста, які через прорив каналізації були вимушені діставатися пунктів призначення незвичними шляхами, долаючи в’язкі чорні болота.

Ріки води та купа неприємної чорної субстанції з різким запахом. В ніч на 14 липня на Дніпро обвалилася потужна злива. Вулиця Бердянська її не витримала, каналізацію прорвало на поверхню.

Алла Трипутень не змогла дістатися до роботи на радіозавод. Розповідає, потік завадив руху трамваїв.

«Вранці півтори години стояла на зупинці, відключили навіть навігацію, що трамваї пересуваються. Без попередження», — каже Алла.

Галині Іваньковій теж довелося змінювати плани.

«Щось страшне відбувалося! Я, навіть не дійшовши до трамвайної зупинки, вже побачила, що там по пояс якогось дивного багна. І воно надзвичайно тхне! Тут взагалі ніяк було пройти. Всі ці 200 метрів були просто заблоковані», — розповідає Галина Іванькова.

Місцеві жителі кажуть, співробітники «Дніпроводоканалу» намагалися подолати проблему впродовж дня. Проте й надвечір аварію ліквідувати не вдалося. Вода та каналізаційний бруд дісталися також і житлових будинків, підтопивши двори та фундаменти. На камеру комунальники коментувати ситуацію відмовились. Проте взялися відкачувати воду, а от що робити з густими нечистотами, які окупували цілу вулицю, наразі не зрозуміло.

Теги: каналізація,прорвало, Дніпро,вулиця Бердянська
Мої відео