УНТ Дніпро

Харків знов під вогнем, на Дніпропетровщині збили дрони-камікадзе — Наслідки ворожих обстрілів на ранок, 12 лютого

Харків знов під вогнем, на Дніпропетровщині збили дрони-камікадзе — Наслідки ворожих обстрілів на ранок, 12 лютого
374417 ПЕРЕГЛЯДІВ

⏺Харків знов під вогнем, на Дніпропетровщині збили дрони-камікадзе — Наслідки ворожих обстрілів на ранок, 12 лютого

Херсонщина

Окупанти 49 разів обстріляли територію області — 1 поранений. У Херсоні пошкоджено житлові будинки. 

Донеччина

Через обстріли пошкоджено 9 будинків у Курахівці та 3 будинки — у Гострому. Вночі тривали артобстріли Мар'їнки, Красногорівки та Новомихайлівки. У Бахмуті — 1 загиблий, 2 поранених; пошкоджено адмінбудівлю та 2 приватні будинки. Один поранений у Ступочках. Пошкоджено 4 будинки у Васюківці, 4 — у Міньківці та 1 — у Федорівці. 

Запоріжжя

Учора правоохоронці зафіксували 16 повідомлень про руйнування від ворожого вогню цивільних об'єктів у Запорізькому, Пологівському та Василівському районах області.

Харківщина

Вчора, близько 23:15, ворог завдав чергових ракетних ударів по Харкову. Пошкоджено одне з підприємств. Також було влучання у депо «Нової пошти» — 1 поранений. Минулої доби ворог гатив по прикордонних населених пунктах Чугуївського та Куп'янського районів. У Вовчанську зруйновано 13 житлових будинків, господарчі споруди, пошкоджено будівлю Нацполіції.

Миколаївщина

Вчора ворог завдавав ударів по акваторії та населеному пункту Очаківської громади. Пошкоджено житловий будинок. Без жертв. 

Дніпропетровщина

Вранці росіяни обстріляли Нікополь — загинула 53-річна жінка. Ще одна жінка поранена. У місті пошкоджені чотири багатоповерхівки, водоканал і будівля коледжу. Вчора ввечері сили ППО збили 4 дрони-камікадзе на підльоті до Дніпропетровської області. 

Сумщина

Вчора після 21.00 росіяни били з мінометів по території Миропільської громади — 3 прильоти.

Попередньо — без наслідків.

Теги: Російське вторгнення в Україну, stoprussia
Мої відео