УНТ Дніпро

Зв'язка "Орландо" шокувала оборону "Міннесоти" класним аллей-упом: момент дня в НБА

Зв'язка "Орландо" шокувала оборону "Міннесоти" класним аллей-упом: момент дня в НБА
249166 ПЕРЕГЛЯДІВ

Оборонці "Орландо Меджик" Джейлен Саггс і Коул Ентоні в матчі проти "Міннесоти Тімбервулвз" організували найкращий епізод ігрового вечора в Національній баскетбольній асоціації.

">

 

Плеймейкер "Меджик" Ентоні опинився в центрі уваги під завісу першої чверті. Разом із одноклубником він вибіг у швидку контратаку зі своєї половини. Дует "Орландо" продемонстрував чудову зіграність – Саггс класно накинув м'яч на кільце, а партнер ефектно замкнув "парашут" партнера.

Ці та інші комбінації "Меджик" дозволили відсвяткувати впевнену перемогу на виїзді (127:120). Турнірне становище команд, однак, змінилося не надто. "Міннесота" йде на 7-й сходинці Західної конференції НБА, а "Орландо" – за межами плей-офф на Сході.

Сам Ентоні провів на паркеті 26,5 хвилин. За цей час він встиг набрати 20 очок, зробив 8 підбирань і віддав 6 передач. Найрезультативнішим у матчі став оборонець "Міннесоти" Д'Aнджело Расселл (29 пунктів).

Хто такий Коул Ентоні

Уродженець Орегона, на студентському рівні виступав за "Тар Хілз" із Північної Кароліни. Обраний "Орландо" під 15-м номером на драфті НБА-2020.

У листопаді того ж року підписав контракт із "Меджик". У складі команди проводить третій сезон на рівні асоціації. Зі збірною США U-18 виграв чемпіонат ФІБА Америк у 2018 році.

Батько плеймейкера – Грег Антоні – виступав за "Нікс", "Ванкувер", "Сіетл", "Портленд", "Чикаго" та "Мілуокі", а після завершення став телеекспертом. Вітчим Ентоні – Реймонд Магвайр – американський бізнесмен і політик.

Джерело

Теги: Орландо Меджик Джейлен Саггс ,Орландо Меджик Коул Ентоні,Орландо Меджик ,Джейлен Саггс ,Коул Ентоні,Джейлен Саггс Вікіпедія,Саггс Вікіпедія,Ентоні,Коул Ентоні Вікіпедія,Ентоні Вікіпедія,Спорт, новости спорта, новини спорту, Спортивные новости, Спортивні новини,Баскетбол,Новости,Новини,Саггс,Міннесота Тімбервулвз,Орландо,НБА,Національна баскетбольна асоціація,Баскетбольна асоціація,Тар Хілз,НБА-2020,U-18,ФІБА Америк,ФІБА ,Нікс,Грег Антоні,Ванкувер,Чикаго,Портленд,Сіетл,Мілуокі,Реймонд Магвайр
Автор: admin.sportcomua
Мої відео