УНТ Дніпро

115 окрема механізована бригада ЗСУ - Україна не лише вистоїть, але й переможе

115 окрема механізована бригада ЗСУ - Україна не лише вистоїть, але й переможе
316061 ПЕРЕГЛЯДІВ

 

Україна не лише вистоїть, але й переможе – військові 115 окремої механізованої бригади ЗСУ в цьому не сумніваються

 

Збройні сили України готові йди до перемоги. За будь-яку ціну їхня мета – знищення ворога та захист всієї території України. Саме це мотивує наших захисників та надає їм сил і впевненості. Додає наснаги у боротьбі також підтримка українського народу.

115 окрема механізована бригада ЗСУ протягом багатьох місяців демонструє яскравий приклад, якими мужніми можуть бути військові навіть у цілковитому оточенні та складних умовах боїв. Це дійсно об’єднує всіх воїнів підрозділу  і робить їх сильнішими.

Військові 115 бригади, ділячись з журналістами своїми історіями, показують випалену частину лісу. Такою її зробили нескінченні атаки росіян. Протягом тривалого часу в результаті дії шквального вогню рослинність там вже просто не росте. У цій місцевості постійно чути звуки пострілів. Це зайвий раз нагадує, що цей підрозділ знаходиться дуже близько до ворожих позицій. Дійсно, всього 30 метрів відділяють їх від найближчих позицій окупанта. Однак ворог не пройде – у цьому впевнені всі у бригади. Адже задля цього на них була покладена така відповідальність, і заради цього бійці щодня ризикують своїми життями. Щоб підбадьорити своїх рідних, воїни звертаються до них і хоча б дистанційно передають вітання. Наші захисники говорять дружинам, дітям і батькам: ще трохи й Україна знов буде у безпеці та отримує свою законну цілісність.

Передаючи безтурботний, на перший погляд «привіт» близьким та родичам, бійці 115 бригади переконують їх, що перемога буде вже скоро і вони повернуться додому. Вони й самі у цьому не сумніваються, однак їм дуже хочеться якомога швидше пригорнути рідних до себе.

Чимало подробиць з життя на фронті розповідати не можна. Тому бійці можуть лише повідомляти своїм сім’ям, що вони живі-здорові, та передавати їм свою впевненість у швидкій перемозі.

Військовий зі 115 бригади, який народився і майже все життя прожив у Мукачево, змушений був тимчасово розлучитися з дружиною і сином, перервати стабільну роботу у міській раді, щоб рятувати Україну.

Він також впевнений, що ми скоро переможемо, однак наразі бачить своїм обов’язком захищати наші рубежі від ворога.

Інший військовий – родом з  Житомирщини. Передаючи вітання рідному селищу, він закликав своїх земляків також боронити батьківщину на фронті. Він звернувся до своєї родини, заспокоївши, що у них немає проблем з харчуванням, чи одягом. Боєць також не сумнівається, що ворог не пройде далі по території України, у тому числі завдяки завзяттю його підрозділу.

Побратим, який приїхав на фронт з Ніжина, передав найщиріші вітання своїм рідним, які чекають його на малій батьківщині. Він також погодився, що росіян в Україні чекає лише смерть і ганьба.

Військовослужбовці зі 115 окремої механізованої бригади ЗСУ зауважили, що вони мають глибоку повагу і захоплення до всіх військових, які також перебувають на нульових позиціях фронту.

Вони висловили подяку волонтерам, які дуже допомагають військовим буквально щодня і тим самим також борються з ворогом власними силами. Бійці у тому числі подякували волонтеру Олександру, який відремонтував автомобілі, необхідні для виконання бойових завдань.

Окупант щодня намагається якщо не вбити, то залякати нас. Однак саме завдяки таким захисникам ми вистоїмо і переможемо. Саме про це завжди говорять воїни 115 бригади, розповідаючи про те, на які подвиги вони йдуть кожного дня, би не здати ворогу ні метра нашої землі. Вже скоро відбудеться звільнення Донецька, Луганська та інших тимчасово захоплених територій – впевнені бійці 115 окремої механізованої бригади.

 

Теги: 115 окрема механізована бригада, 115 механізована бригада, 115 бригада, 115 окрема механізована бригада зсу, 115 механізована бригада зсу, 115 бригада зсу
Мої відео