УНТ Дніпро

Ситуація на основних напрямках фронту

Ситуація на основних напрямках фронту
325881 ПЕРЕГЛЯДІВ

?Ситуація на основних напрямках фронту

? Сіверський напрямок

Під атаку потрапили Сеньківка, Гірськ, Хрінівка, Гасичівка Чернігівської області та Бачівськ, Середина Буда, Бояро-Лежачі, Манухівка Сумської області.

?Слобожанський напрямок

В напрямку Харкова окупанти залучили для обстрілів ствольну та реактивну артилерію, а також завдали авіаудару по Прудянці.

?Слов'янський напрямок

Росіяни здійснили безуспішну спробу штурму у напрямку Пасіка – Богородичне та відійшли на попередньо зайняті позиції. Крім того, декілька разів відбувалися артилерійські та мінометні обстріли районів Великої Комишувахи, Довгенького та Вірнопілля.

? Курахівський напрямок

Активні бойові дії на Сєверодонецькому, Бахмутському та Курахівському напрямках. На Курахівському напрямку окупанти здійснюють вогневе ураження вздовж лінії зіткнення. Для цього використовують міномети, ствольну артилерію, реактивні системи залпового вогню, армійську та оперативно-тактичну авіації.

? Сєвєродонецький напрямок

В хід йде ствольна та реактивна артилерія, а крім того, літаки оперативно-тактичної авіації завдали авіаудару біля Устинівки. Росіяни намагаються закріпитися на північно-східних околицях Сєвєродонецька та вели штурмові дії у напрямку центру міста.

? Бахмутський напрямок

Ворожі обстріли з мінометів, ствольної артилерії, реактивних систем залпового вогню у районах Комишувахи, Доломітного та Нью-Йорка. Берестове та Покровське потерпали від авіаудару, а по Верхнєкам’янському, Врубівці та Соледарі били ракетами.

?Лиманський напрямок

Окремі підрозділи противника вийшли за межі міста Лиман.

?Авдіївський напрямок

Ворожі підрозділи інтенсивно обстрілювали позиції наших військ, завдавали авіаційних ударів літаками оперативно-тактичної та вертольотами армійської авіації.

?Південнобузький напрямок

Окупанти намагаються утримати зайняті рубежі.

? Криворізький напрямок

Загарбники здійснювали вогневе ураження з мінометів, реактивної та ствольної артилерії біля Трудолюбівки, Малої Шестерні, Добрянки, Князівки, Токаревого, Широкого, Первомайського, Новомиколаївки, Котляревого, Новогригорівки, Таврійського і Посад-Покровського.

?Миколаївський напрямок

В районі Старої Богданівки ворог застосував ударний безпілотник.

Віримо у ЗСУ! Слава нашим захисникам! Смерть окупантам! 

Теги: Російське вторгнення в Україну, stoprussia, closethesky
Мої відео