УНТ Дніпро

Перше інтерв’ю за 7 років. Ані Лорак

Перше інтерв’ю за 7 років. Ані Лорак
296003 ПЕРЕГЛЯДІВ

Цілих 7 років ця  українська співачка не давала жодних інтерв’ю на батьківщині, і ось настав час покласти край цій мовчанці, Ані Лорак - зірка, до якої за цей тривалий час назбиралося чимало запитань, та яку в Україні сприймають неоднозначно. Співачці і досі пригадують як у розпал російсько-українського конфлікту вона виступала на концерті до дня органів внутрішніх справ Росії. Тоді стріли хейту полетіли в її бік найбільш інтенсивно, а вона і далі мовчала, чим породжувала ще більше запитань. А тільки тепер дає на них відповіді в ексклюзивному інтерв’ю.

Чому українка попри війну на сході і анексію Криму і далі продовжує розважати російського глядача?

Чи планує Ані Лорак виступати в Україні?

 Чи відчуває провину перед співвітчизниками?

А також про особисте, чи зустрічається знову із колишнім чоловіком,і про яке своє кохання згадує як про невдалий досвід?

 

7 років вона не давала інтерв’ю українським телеканалом та ігнорувала журналістів: «я не та людина яку треба жаліти», -говорить співачка

Ані Лорак - співачка. яка стала наймолодшою заслуженою  артисткою України, здобула титул народної, та посіла 2-е місце на престижному конкурсі Євробачення

Однак до неї, в рідній країні склалося дуже неоднозначне ставлення, «вас там називають зрадницею, вона немає чіткої позиції»  Що вона відповість?

Чи збирається знову давати концерти на батьківщині?

Чи відчуває свою провину?

Та  чому вважає що її замовили?

Зізнання співачки почуєте саме в цьому інтерв‘ю

Вперше, за 7 років, Ані Лорак випустила пісню українською мовою, під назвою «бачила», співачка з’явилася у вишиванці та з віночком на голові, «пісня про кохання, але дехто шукає там якийсь ще підтекст», - говорить співачка.

 

В ЗМІ почали писати про те, що от, цією піснею Ані Лорак повертається до України. «Я тут живу і так далі, приїжджаю, від’їжджаю гастролюю, просто не давала концертів з певних причин»

 

Справді, час від часу Лорак виставляє світлини з Києва у соцмережах, але там здебільшого буває на прогулянці. А от  концертів співачка не давала з 2014р., чимало українців вважають її виступи недоречними, адже коли в Україні почалася війна, артистка не припинила виступати в Росії, а то і більше, постійно з’являлися на різних російських музичних преміях.

Хоч співачка не  виступала в Криму і не є персоною нонґрата,  вона наразилася  на нищівну критику співвітчизників, особливо після того як заспівала на концерті, присвяченому дню працівників органів внутрішніх справ Росії.

 

«Пишуть різне, вас там називають зрадницею, і вона знову виступала на російському федеральному каналі, вона немає чіткої позиції.»

«Молодці! Так тримати. Така позиція. Мені вистачає любові, я дерево любові. Я можу нести тільки любов. Мені боятися нема чого.»,- коментує артистка

 

Також Лорак називає себе пташкою, яка дарує людям музику без кордонів.

«Пташка завжди хотіла крилами так вітати, що було багато місця, і тому мені було в 1 момент мені було дуже тісно в Україні, а  крила в мене зростали, я зрозуміла що мені треба світ, тому ми почали розвивати нові території, гастролювати.»

Та влітку 21-го, пташка знову прилетіли на батьківщину і вперше після тривалої паузи дала два концерти в  популярному нічному клубі Одеси.

 «7 років я не давала концерти в Україні, і ці концерти в Одесі, це було щось неймовірне»

 

«Не виступали тому що боялися?»

 «Я зупинилася давати концерти, тому що я відчула що є замова політична, є замова від певних осіб, а приймати участь в якійсь грі в мене нема часу, тому коли замовники трошки відійшли в сторону, наскільки я розумію, з’явилася можливість провести концерт.»

«Але ви знаєте прізвища хто це?»

«Давайте не будем про це»

 Хоча за кілька хвилин Кароліна таки зробила припущення, чому та хто її так незлюбив, в тім назвала лише  стать потенційного замовника.

«Я можу тільки здогадуватись, що можливо десь стоїть у куточку заздрість, якоїсь, не хлопчика, тому що хлопчиком я подобаюсь, мовби дівчинки, стоїть якась дівчинка як хоче так само.»

А ще зізнається Лорак їй ще досі образливо те що у складний для неї час, ніхто з українських артистів, впливових політиків, чи бізнесменів, її не підтримав.

 

«В мене єдине питання, коли почалась травля на співачку, вашу улюблену, хто став в защиту ? Хто став і сказав, що не ображайте, вона співає для нас, вона наша українська, ніхто.»

«А вам би хотілося?»

«Да, мені хотілось як дівчинкі, якій тато, знаєте прийшов і сказав, мою дочку ніхто не буде ображати! Але тих людей які мали силу,які могли сказати, не сказали, хоча всі були на моїх концертах.»

Водночас співачка каже на її бік стала родина .

«Мама, тато, братики,  я хочу сказать спасибі моєму татові, тому що він так переживав за мене завжди, в мене дуже сильні, дуже стійкі батьки.»

Однак земляки Кароліни її позиції не підтримали, у 2015 на алеї слави у  Чернівцях розбили, а потім демонтували зірку Ані Лорак, ці події співачка переживала вкрай болісно.

«Так, я зверталася до психологів, тому що в один момент ти розумієш, що ти нічого не розумієш, якось на зібрали мене, щоб я була знов цілісна, тому щоб так виглядати як сьогодні, посміхатися,  я провела так само дуже велику роботу над собою внутрішню.»

 За цей час Лорак пережила зміни в особистому житті, після понад 10 років шлюбу через постійні зради співачка розлучилася зі своїм чоловіком, турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиуґлу, у них  лишилася спільна донька Софія.

«Для кожної дівчинки дуже важлива щей увага тата, їй  вистачає?»

«Вона дуже щаслива дитина, у неї батько, мама, принаймні коли на неї дивишся, вона дуже щаслива дитина.»

Сама Лорак змогла пробачити колишньому яких збирається одружуватися вдруге, і зуміла залишитися з Муратом у нормальних стосунках.

«Безумовно була праця, багато книжок читала, і багато роботи власної провели, але передусім, любов до іншої людини починається з любові до себе, я люблю себе,поважаю себе, і в мене повинні любити, поважати, не витрачайте ресурс на того, хто не достойний вас.»

На разі каже Лорак, вона знову закохана.

«Ви щасливі зараз в стосунках?»

«Так, можна сказати що ні?»,- запитує співачка посміхаючись.

«Що для вас важливо в стосунках?»

«Тобі повинно бути гарно з собою, а з іншою людиною, ще краще. Людина коли буде відчувати це, вона буде дорожити кожним кофточком спільного повітря.»

А от кому саме належить серце Лорак, вона розповідати не бажає.

«Хочу особисто залишити для себе, я просто хочу бути щасливою, просто дівчинкою, справді дівчинкою.»

Окрім цього Кароліна дуже сподівається і вірить, що український народ змінить свою думку про неї.

Мої відео