УНТ Дніпро

Російська символіка та відмова у перетині кордону. Новини з аеропорту "Бориспіль"

Російська символіка та відмова у перетині кордону. Новини з аеропорту "Бориспіль"
404951 ПЕРЕГЛЯДІВ

В міжнародному аеропорту «Бориспіль»  іноземцю відмовили у перетині кордону, так як прикордонники помітили підозрілу символіку на його одязі.

На одязі туриста з Узбекістану, прикордонники помітили зображення прапора і герба країни- агресора та написи «Russian national team».Чи порушення це законів нашої держави ? Таким чином турист показав свою певну громадянську позицію і тим самим виявив зневагу до ситуації на Сході нашої країни.

Чоловік пояснив, що мав наміри придбати трактор в Україні для його сільського господарства. Проте, як виявилось дана особа не мала при собі коштів, навіть на мінімальні потреби, бронювання готелю та інше. Про місткість його багажу мабуть також варто зазначити, що вона значно перевищувала заявлений термін перебування в нашій державі.

Чим же закінчилася ця ситуація? Що могли зробити в даній ситуації наші прикордонники? Відповідь однозначна, звичайно ж відмовити. Вже восьмий рік в Україні триває війна з Росією і таких випадків, з символікою агресора не повинно бути взагалі. Ще даній особі заборонили в’їзд до України на 3 роки. Даний випадок викликає повагу до наших прикордонників.

З своєї точки зору, я не розумію, на що розраховувала дана особа? І які в неї були мотиви? На це питання відповіді немає, але приємно, що і його в цій країні не буде найближчі 3 роки. Поважайте та любіть свою країну, адже вона у нас одна.

Теги: аеропорт Бориспіль ,митний кордон,російська символіка
Мої відео