УНТ Дніпро

МОРСЬКИЙ ДЕСАНТ УМОВНОГО ПРОТИВНИКА – ЗНИЩЕНО!

МОРСЬКИЙ ДЕСАНТ УМОВНОГО ПРОТИВНИКА – ЗНИЩЕНО!
249785 ПЕРЕГЛЯДІВ

Розрахунки самохідних артилерійських установок “Гвоздика“, що підпорядковані Командуванню об’єднаних сил Збройних Сил України, здійснили вогневу підтримку підрозділу морської піхоти, який  провів тренування з відбиття наступу морського десанту умовного противника.

Заходи зі злагодження підрозділів, які виконують бойові завдання вздовж адміністративного кордону з тимчасово окупованою територією АР Крим відбуваються на одному з загальновійськових полігонів Херсонщини.  

За легендою навчань військовослужбовці батареї самохідних артилерійських установок перед заняттям позицій долали перешкоди, заражену ділянку місцевості та відбивали напад умовної диверсійної розвідувальної групи.

- Слід зазначити, що головною умовою задля успішного виконання бойового завдання була швидка зміна позицій. Обумовлено це було тим, що за наявною інформацією умовний противник має на озброєнні сучасні засоби розвідки та високоточне артилерійське озброєння, -  наголосив командувач об’єднаних сил ЗС України генерал-лейтенант Сергій Наєв.

За словами командувача, батарея самохідних артилерійських установок здійснювала стрільби за координатами, що надавалися з безпілотних летальних апаратів. 

- Розрахунки безпілотної авіації провели розвідку та виявили найбільш важливі цілі. Координати, що передавалися в режимі реального часу, дозволили провести як влучне поодиноке вогневе ураження цілей, так і стрільбу залпами задля ураження великих ділянок території. З чим артилеристи впоралися добре, - підкреслив генерал-лейтенант Сергій Наєв.

Разом переможемо!

Відділ зв’язків з громадськістю Командування об’єднаних сил ЗС України

Мої відео