УНТ Дніпро

Полтавський педагогічний запрошує обговорити основні цілі сталого розвитку під час роботи науково-практичного форуму

Полтавський педагогічний запрошує обговорити основні цілі сталого розвитку під час роботи науково-практичного форуму
199707 ПЕРЕГЛЯДІВ

26 вересня 2024 р. на базі Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка відбудеться І Міжнародний науково-практичний форум «ОСНОВНІ ЦІЛІ СТРАТЕГІЇ СТАЛОГО РОЗВИТКУ: ПРОБЛЕМИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ».

Цілі сталого розвитку (ЦСР), також відомі як Глобальні цілі, були ухвалені Організацією Об’єднаних Націй у 2015 р. як універсальний заклик до дій щодо скорочення бідності, захисту планети та забезпечення того, щоб до 2030 р. усі люди жили в мирі і достатку.

17 Цілей взаємодоповнюють одна одну: дії в одній сфері також впливають на результати в інших, тому в розвитку мають бути збалансовані соціальна, економічна та екологічна стійкість.

Країни зобов’язалися визначати пріоритетність прогресу для тих країн і спільнот, які найбільше відстають. ЦСР мають на меті покласти край бідності, голоду, СНІДу та дискримінації жінок і дівчат.

Для досягнення ЦСР у кожному контексті необхідні творчі підходи, ноу-хау, технології та фінансові ресурси всього суспільства.

Запрошуємо усіх зацікавлених долучитися до роботи наукового зібрання!

За ініціативи оргкомітету І Міжнародного науково-практичного форуму «Основні цілі стратегії сталого розвитку: проблеми та перспективи» збираємо на зенітно-пошукові прожектори для мобільних вогневих груп, що вбезпечить цивільне населення від ворожих дронів.

Ціль: 48000.00 ₴

Посилання на банку

https://send.monobank.ua/jar/5UXjXKUEDu

Номер картки банки

5375 4112 2137 2316

Місце проведення:

Полтавський національний педагогічний університет імені В. Г. Короленка.

Адреса: м. Полтава, вул. Остроградського, 2, 36000.

Робочі мови конференції:  українська, англійська.

Основні форми роботи форуму: дискусійні платформи, інтерактивні заняття з елементами тренінгу, майстер-класи.

За результатами форуму заплановано: підготовка збірника наукових матеріалів в електронному форматі, програма форуму, сертифікат.

Більш детально в інформаційних листах!

 
Мої відео