УНТ Дніпро

Модернізація центру онкології у м. Вінниця

Модернізація центру онкології у м. Вінниця
222593 ПЕРЕГЛЯДІВ

Нещодавно в межах проєкту “Велике будівництво” дійшли до фінішу ремонтні роботи хімієтерапевтичного відділення Подільського регіонального центру онкології на Вінниччині.

 

Була осучаснена матеріально-технічна основа за допомогою якої пацієнти матимуть змогу відвідувати терапію онкозахворювань, яка формується на новітніх засобах лікування. За даними медиків, в центрі щорічно лікуються від 8 до 10 тисяч онкохворих.

                                                                       

Крім того, за планом програми “Велике будівництво” були побудовані боксовані приміщення для оздоровлення пацієнтів відповідно до міжнародних вимог. Більше того реконструювали систему мережі для доставлення електроенергії, вентиляцію та спорудили палати для інтенсивної терапії. Також в медичному закладі збільшили заробітну платню працівникам та урізноманітнили надані медичні послуги. Чк зазначає сам директор центру Володимир Шамрай - зміни були необхідні вже давно

 

На дане осучаснення було витрачено 25 мільйонів гривень з різних бюджетів, в тому числі і з власних коштів Подільського онкологічного центру. 

 

                                                             

Мої відео