УНТ Дніпро

Якою буде зима 2021 року?

Якою буде зима 2021 року?
143932 ПЕРЕГЛЯДІВ

Січень 2021 року нарешті приніс Україні сніг. Середина першого місяця зими порадувала нас засніженими дорогами та чистими підошвами черевиків. Температура опустилася нижче 0 градусів, а подекуди навіть сягала -14...-16 градусів. Аби дізнатися якою буде зима надалі, читайте наступний абзац.
Січень
19-20 січня в Україні буде морозно і сніжно. Температура повітря на Півночі та Заході нашої країни опуститься до -14 градусів. Найтеплішої погоди слід чекати жителям південних областей і Криму. Але й і там позначка на термометрі не показуватиме вище -4.
Далі, за прогнозами Укргідрометцентру, погода дещо стабілізується: снігу стане менше, а температура коливатиметься в районі 0 градусів.
Сніжитиме по всій Україні 15 січня, а 17 зима окутає справжнім снігом Захід нашої країни.
19 січня, на Водохреще, Україну очікує морозяна погода без опадів. Найхолодніше у цей день буде жителям Сходу: синоптики обіцяють -14...-16 градусів. На теплішу погоду можуть сподіватися жителі Півдня і Криму. Там термометр показуватиме -6...-8 градусів.
Лютий
За словами синоптиків, лютий може стати найхолоднішим місяцем цієї зими. Цілком можливо, що він розпочнеться із морозів і сильних снігопадів. Але вже 11 лютого ситуація зміниться – Україну чекає потепління. Та Укргідрометцентр вважає, що говорити про якусь конкретну температуру рано, адже холодні повітряні маси властиві кожній українській зимі.

Теги: зима 2021,погода
Мої відео