УНТ Дніпро

Олена Даць : колекція талановитої дизайнерки

Олена Даць : колекція талановитої дизайнерки
205728 ПЕРЕГЛЯДІВ

Олена Даць – українська дизайнерка зі Львова, бренду якої сьогодні уже 12 років. Перший успіх до юної дівчини прийшов на 3 курсі, коли вона єдина з України взяла участь у всесвітній виставці Експо-98, що проходила у португальській столиці Лісабон. Два роки поспіль (2016 і 2017) Олена входила у Топ-50 найуспішніших жінок Львова, за версією журналу Ria. Її бренд, Olena Dats', представлений у багатьох магазинах світу, зокрема у Франції, США, ОАЕ, Єгипті, Саудівській Аравії, Кувейті та, звичайно, в Україні. Тому ви з легкістю можете придбати її одяг, якщо проживаєте у Києві, Львові, Харкові, Дніпропетровську, Полтаві чи Житомирі. 

Олена Даць : презентація колекції осінь-зима 2020/21

Нещодавно у Олени вийшла колекція Olena Dats' осінь-зима 2020/21, котра присвячена жінкам епохи «Великого Гетсбі» - вільним та зухвалим, але від того не менш витонченим і елегантним. Дизайнерка повідомляє, що дуже любить 20-30 рр. минулого століття, адже це саме той час, коли мода і мистецтво допомагали людям забути війну. Сьогодні ми переживаємо щось схоже: карантин тримає всіх у страху та напруженні. Тому, за словами самої Олени, ця колекція – маніфест про те, що крім обмеження, у нашому житті має бути радість і свято.

                           Олена Даць
Олена Даць : натхнення для колекції та ідея фотосесії

Нещодавно у Олени вийшла колекція Olena Dats' осінь-зима 2020/21, котра присвячена жінкам епохи «Великого Гетсбі» - вільним та зухвалим, але від того не менш витонченим і елегантним. Дизайнерка повідомляє, що дуже любить 20-30 рр. минулого століття, адже це саме той час, коли мода і мистецтво допомагали людям забути війну. Сьогодні ми переживаємо щось схоже: карантин тримає всіх у страху та напруженні. Тому, за словами самої Олени, ця колекція – маніфест про те, що крім обмеження, у нашому житті має бути радість і свято. Фотографом колекції був Ярослав Мончак.

                                 Олена Даць

                           

Олена Даць також поділилась, хто є прообразом колекції


Міа Фарроу – саме ця жінка стала прообразом колекції. Вона зіграла роль Дейзі Б'юкенен у фільмі «Великий Гетсбі». Увесь творчий процес Олена побудувала навколо одягу актриси. 
Колекція Olena Dats' осінь-зима 2020/21 є доволі багатогранною: до неї входять як класичні напівпрозорі сукні лаконічного крою, так і вечірні, розшиті різноманітним камінням та паєтками. 

Мої відео