УНТ Дніпро

Хотів вкоротити собі та усім жителям будинку: події на Одещині

Хотів вкоротити собі та усім жителям будинку: події на Одещині
46605 ПЕРЕГЛЯДІВ

Вчора, 8 грудня 2020 року близько о дев’ятій вечора на приватному секторі Малинського району сусіди одного з будинків злякалися та викликали патрульну службу та газову службу за причиною сильного запаху газу.
Сусіди розповіли про сімейний конфлікт у квартирі, де законна жінка 31-річного чоловіка розповіла, що він закрився на кухні, увімкнув на всю газову плиту та почав різати вени, обіцяючи відправити всіх співмешканців в повітря.
Після довгих розмов з самогубцем чоловік все ж вийшов з кімнати. Особа була в кровавому вигляді, були присутні порізи на руках та на обличчі від скла з вікна, яке він розбив, щоб завдати собі конкретний удар.
Жителя заспокоювали патрульні та психологи, які спеціалізуються в психологічних аспектах людини, підтримали та надали відповідно кваліфіковану допомогу – кожен небайдужий до складеної ситуації намагався переконати чоловіка жити та не скоювати самогубство.
Працівники служби поліції розповідали, що чоловік був в край неадекватному стані, погрожував смертю усіх жителів, тому вони були вимушені одягнути на особу наручники заради його ж безпеки та безпеки навколишніх.
Чоловіка передали на професійний огляд медикам швидкої допомоги та будуть розв'язувати питання щодо короткочасного місцеперебування у відповідному психічному диспансері.
Шановні громадяни! Якщо ви відчуваєте, що у ваших стосунках в сім’ї та стосунках міжособистісних панує тривожна пауза та ви не можете справитись з цією проблемою – зверніться до кваліфікованого психолога або психотерапевта, який призначить вам лікування або спокійно з вами поговорить. Не мовчіть та телефонуйте на гарячі лінії допоміжних центрів.
За новинами Одеси, Одещини та вашого міста слідкуйте на сайті, бережіть один одного та будьте здоровими!!!!

Мої відео