УНТ Дніпро

Українець створив стихійне звалище у Польщі 

Українець створив стихійне звалище у Польщі 
248450 ПЕРЕГЛЯДІВ

Слідчі міста Клобуцьк, що у Польщі з’ясували особу порушника, який ще у січні цього року створив незаконне стихійне звалище поблизу населених пунктів - Лібідза та Грушевня.

За інформацією слідчих, вивозив сміття у заборонених місцях громадянин України. Дії поліцейських призвели до того, що порушник вивіз сміття на спеціально встановлене для цього місце та виплатив штраф, за свої дії.

 

Ще минулого місяця, до правоохоронних органів дійшла інформація, про незаконну утилізацію сміття неподалік населених пунктів. Отримавши інформацію, було встановлено, що звалище скоріш за все було створено декількома днями раніше.

Потім справа перейшла до слідчих, які займаються боротьбою з економічними злочинами, які спільно з експертом-криміналістом провели заходи, для встановлення осіб винних  у незаконному вивезенні відходів  або осіб, які раніше належали їм.Також використовуючи засоби масової інформації слідчі намагалися знайти свідків створення незаконного звалища

 

Слідчі отримали інформацію від свідків та встановили особу, яка вивозила сміття у неправильне місце, це виявився 28-річний громадянин України.Дії поліцейських призвели до того, що порушник прибрав сміття, вивіз його на легально діюче звалище і заплатив за свій вчинок великий штраф.

 

Мої відео