УНТ Дніпро

Вчителів з Київщини та Львівщини запрошують на подію «Освітнє коло»

Вчителів з Київщини та Львівщини запрошують на подію «Освітнє коло»
280493 ПЕРЕГЛЯДІВ

Педагогів з Львівської та Київської областей закликають долучитися до спільного формування затишного та безпечного простору для розвитку під назвою «Освітнє коло».

«Освітнє коло» - це місце, де освітяни можуть відновити сили, спілкуватися, відчути підтримку однодумців та знайти натхнення.

Кожна зустріч цього простору буде присвячена новій темі з цікавими спікерами та можливістю розширити свої знання.

Перший захід «Освітнє коло: навколо слова» відбудеться благодійним фондом «Рідні» та освітнім центром «МрійДій» за підтримки Street Child Ukraine у Львові 29-30 березня.

Програма заходу триватиме 2 дні: 29 березня з 9:00 до 18:00 та 30 березня з 10:00 до 14:30. Участь у всій програмі обов'язкова.

Під час заходу педагогів чекатиме цікава дискусія про роль письма, читання та самопрезентації, літературні ігри, тренінги з психоемоційної підтримки та майстер-класи про те, як слово допомагає нам ділитися, розповідати, відчувати та надихати.

Організатори забезпечують проживання та харчування учасників, а також сертифікати підвищення кваліфікації. Реєстрація на захід триватиме до 18 березня, кількість місць обмежена. Обрані учасники отримають підтвердження участі до 20 березня.

Реєстрація за цим посиланням

Мої відео