УНТ Дніпро

Гостьова лекція професорки Наталії Кононец для здобувачів вищої освіти спеціальності 011 Освітні, педагогічні науки

Гостьова лекція професорки Наталії Кононец для здобувачів вищої освіти спеціальності 011 Освітні, педагогічні науки
358614 ПЕРЕГЛЯДІВ

4 травня 2023 р. на кафедрі загальної педагогіки та андрагогіки факультету комп’ютерних наук, математики, фізики та економіки відбулася відкрита лекція докторки педагогічних наук, доцентки кафедри економічної кібернетики, бізнес-економіки та інформаційних систем ВНЗ Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі, завідувачки аграрно-економічного відділення ВСП «Фаховий коледж управління економіки і права Полтавського державного аграрного університету» Наталії Кононец.

Науковий захід відвідали викладачі та здобувачі вищої освіти спеціальності 011 Освітні, педагогічні науки освітніх програм: «Освітні, педагогічні науки» (другий (магістерський) рівень вищої освіти), «Теорія і практика STEM-освіти» (другий (магістерський) рівень вищої освіти), «Освітні, педагогічні науки» (третій (освітньо-науковий) рівень вищої освіти). Наталія Василівна як стейкголдерка вказаних освітніх програм провела гостьову лекцію на тему «Реалізація концепції ресурсно-орієнтованого навчання у фаховій передвищій та вищій школі: створення та використання електронних освітніх ресурсів».

З вітальним словом до лекторки і гостей наукового заходу звернувся завідувач кафедри загальної педагогіки та андрагогіки, доктор педагогічних наук, професор Володимир Мокляк.

Під час лекції Наталія Кононец актуалізувала питання, які мають великий теоретичний інтерес і практичне значення, зокрема приділила увагу ресурсно-орієнтованому навчанню як сучасній та перспективній концепції організації освітнього процесу, акцентувала на особливостях реалізації ресурсно-орієнтованого навчання у фаховій передвищій та вищій школі, презентувала досвід створення і використання електронних освітніх ресурсів, розкрила особливості створення віртуальних класів для синхронної онлайн-взаємодії тощо.

Лекція відбулася в гармонійній атмосфері взаєморозуміння, доброзичливості і співтворчості. Колектив факультету і кафедри загальної педагогіки та андрагогіки щиро дякує шановній стейкголдерці Наталії Кононец за змістовну і цікаву лекцію й сподівається на подальшу плідну і творчу співпрацю!

Мої відео