УНТ Дніпро

Презентація першої «безбар’єрної» книги

Презентація першої «безбар’єрної» книги
225904 ПЕРЕГЛЯДІВ

У Києві пройшла презентація книжки про безбар’єрність: «Світ без меж». Авторкою даної літератури є Анастасія Степул, яка розповіла про рівноправ’я, різноманітність та толерантність. Книжка передбачення для читання дітям молодшого віку. До кінця цього року примірники підручника планують розіслати до двадцяти тисяч українських закладів загальної середньої освіти.

 

Головним гостем події стала перша леді України - Олена Зеленська. Також був присутній міністр культури та інформаційної політики - Олександр Ткаченко.  Завітала на зустріч і голова громадського об’єднання «Освіторія» - Зоя Литвин. До заходу долучилася і директорка видавництва «Основа» - Дана Павличко. Серед присутніх була також директорка Українського інституту книги – Олександра Коваль.

 

Олена Зеленська сказала, що книжка є провідником у вимір різноманітності для малюків та наставником для дорослих, які часто не знають що відповісти на запитання дітлахів. Авторка підручника пояснює, що писала так щоб діалог між дорослими та дітьми виглядав рівноправним.

 

Книга розповідає про різних людей та одночасно виховує сприйняття та толерантність у юних серцях. Ми різні – і в цьому наша сила!

Мої відео