УНТ Дніпро

Стартував початок зональних змагань ХVІІІ літньої Універсіади України з волейболу серед чоловіків.

Стартував початок зональних змагань ХVІІІ літньої Універсіади України з волейболу серед чоловіків.
433772 ПЕРЕГЛЯДІВ

В місті Ірпінь у стінах пошкодженої внаслідок військової агресії рф ДЮСШ стартував початок зональних змагань ХVІІІ літньої Універсіади України з волейболу серед чоловіків.

Конкуренцію за вихід у фінал Універсіади здобувачам вищої освіти Державного податкового університету складають команди: Національного університет фізичного виховання і спорту України, збірна Сумської області, та Національного університету «Чернігівський колегіум ім. Т.Г. Шевченка». 

На урочистій церемонії відкриття змагань були присутні в.о. ректора Державного податкового університету Дмитро Серебрянський, начальник Київського обласного відділення (філії) Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України  Анатолій Ільченко, голова відділення НОК України в Київській області, член НОК України Ігор Малинський, проректор з науково-педагогічної роботи та соціального розвитку Дмитро Венцковський, директор ДЮСШ Ірпінської міської ради Володимир Тарасов, та головна суддівська колегія на чолі з головним суддею змагань  Сергієм Лемещуком. 

В привітальній промові в.о. ректора побажав всім успіху та перемоги на волейбольному майданчику у такі непрості для нашої країни часи.

Мої відео