УНТ Дніпро

"Бій Усик – Дюбуа не відбудеться", – Хірн

"Бій Усик – Дюбуа не відбудеться", – Хірн
238385 ПЕРЕГЛЯДІВ

Промоутер Едді Хірн зробив заяву щодо поєдинку між чемпіоном світу в надважкій вазі Олександром Усиком та Даніелем Дюбуа.

"Ширяться різні розмови, чи не так? Я чув, що бій не відбудеться, промоутерські торги не відбудуться… Не вірю, що Усик проведе поєдинок з Дюбуа", – цитує Хірна Boxing Social.

Якщо британець не зможе вийти у ринг через нещодавню травму коліна, або з якоїсь іншої причини, його замінить Деонтей Вайлдер. Менеджер "Бронзового бомбардувальника" повідомив, що його протеже готовий провести бій з українським чемпіоном на короткому повідомленні.

Нагадаємо, раніше Всесвітня боксерська асоціація (WBA) офіційно анонсувала промоутерські торги бою Олександр Усик – Даніель Дюбуа. Вони відбудуться 25 травня в американському Х'юстоні, штат Техас. Стартова ставка складатиме один мільйон доларів. Усик отримає 75% від загального призового фонду, а Дюбуа – 25%.

Джерело

Теги: Олександр Усик,Усик,Олександр Усик Вікіпедія,Усик Вікіпедія,Бокс,Новости бокса,Новини боксу,Новости, Новини,Спорт, новости спорта, новини спорту, Спортивные новости, Спортивні новини,Даніель Дюбуа,Дюбуа,Даніель Дюбуа Вікіпедія,Дэниел Дюбуа Википедия,Усик – Дюбуа,Хірн,Едді Хірн,Едді Хірн Вікіпедія, WBA,Всесвітня боксерська асоціація (WBA),Всесвітня боксерська асоціація ,Олександр Усик – Даніель Дюбуа,Х'юстон,Деонтей Вайлдер,Вайлдер
Автор: admin.sportcomua
Мої відео