УНТ Дніпро

ПСЖ хоче спекатися Неймара у Ліверпуль – парижани повісили цінник на бразильця

ПСЖ хоче спекатися Неймара у Ліверпуль – парижани повісили цінник на бразильця
371045 ПЕРЕГЛЯДІВ

Вінгер ПСЖ Неймар може змінити клубну прописку вже влітку.

Ліверпулю запропонували підписати 31-річну зірку парижан, повідомляє Football Insider.

70-80 мільйонів фунтів буде цілком достатньо, щоб ПСЖ відпустив Неймара на Туманний Альбіон. Пропозицією також зацікавились Манчестер Сіті, Ньюкасл та Манчестер Юнайтед. Однак гранди АПЛ не вважають цей трансфер привабливим, зважаючи на бекграунд футболіста.

Після поразки від Баварії у 1/8 фіналу ЛЧ (0:1) бразилець вкотре став фігурантом скандалу, засидівшись допізна за грою в покер. А після цього ще й порушив спортивний режим візитом у McDonald's.

Нагадаємо, контракт Неймара з парижанами розрахований до 2025-го. У 2017 році ПСЖ купив вінгера у Барселони за 222 мільйони євро, що донині залишається рекордним трансфером в історії футболу.

Джерело

Теги: Вінгер ПСЖ Неймар,ПСЖ Неймар,Вінгер Неймар,Вінгер ,Вінгер ПСЖ ,ПСЖ ,Неймар,Неймар Вікіпедія,Парі Сен-Жермен,Футбол, новости футбола, новини футболу,Спорт, новости спорта, новини спорту, Спортивные новости, Спортивні новини,Новости,Новини, АПЛ , англійська Прем'єр-ліга,Манчестер Сіті, Ньюкасл, Манчестер Юнайтед,Альбіон,Туманний Альбіон,Барселона,ПСЖ хоче спекатися Неймара у Ліверпуль
Автор: admin.sportcomua
Мої відео