УНТ Дніпро

Офіційно. Артем Бєсєдін продовжить кар'єру на Кіпрі

Офіційно. Артем Бєсєдін продовжить кар'єру на Кіпрі
362251 ПЕРЕГЛЯДІВ

Нападник київського "Динамо" Артем Бєсєдін переїжджає на Кіпр. Новим клубом українського гравця стане "Омонія".

Пресслужба кіпріотського клубу повідомляє про оренду футболіста. "Динамо" повідомляє, що на Кіпрі гравець буде до завершення поточного сезону.

26-річний Артем Бєсєдін - вихованець харківського футболу. На професіональному рівні він виступав за "Динамо" та "Металіст", за який грав на правах оренди. За киян форвард з 2015 року провів 143 матчі, забив 35 голів та зробив 14 результативних передач. У національній збірній у Бєсєдіна 19 ігор та 2 голи.

На даний момент "Омонія" посідає п'яту сходинку у таблиці чемпіонату Кіпру та веде боротьбу за потрапляння до Чемпіонської групи, яка у другій частині чемпіонату продовжить боротьбу за єврокубкові місця. Відзначимо, що за цей колектив вже виступає один український футболіст: Роман Безус.

Джерело

Теги: Артем Бєсєдін,Бєсєдін,Кіпр,Футбол, Новости, новости футбола,Новини, новини футболу, Спорт, новости спорта, новини спорту, Спортивные новости, Спортивні новини,Динамо (Київ) ,Динамо,Київ,Артем Бєсєдін Вікіпедія,Бєсєдін Вікіпедія,Омонія (Нікосія),Омонія ,Нікосія,Нападник київського "Динамо" Артем Бєсєдін,Нападник київського "Динамо" Бєсєдін,Нападник київського Динамо,Металіст
Автор: admin.sportcomua
Мої відео