УНТ Дніпро

Судитимуть організатора нарколабораторії з виготовлення амфетаміну

Судитимуть організатора нарколабораторії з виготовлення амфетаміну
190397 ПЕРЕГЛЯДІВ

Києво-Святошинська окружна прокуратура скерувала до суду  обвинувальний акт відносно мешканця Київщини, який організував на території області нарколабораторію.

Розслідуванням встановлено, що обвинувачений орендував для протиправної діяльності квартиру в селі Софіївська Борщагівка. Він обладнав приміщення спеціальним інвентарем, лабораторним посудом та закупив необхідну сировину і реагенти для виготовлення психотропних речовин. Там чоловік виготовляв амфетамін. 

Готову продукцію фасував та зберігав задля подальшої реалізації. 

У ході слідства правоохоронці вилучили обладнання, 800 г прекурсорів,  200 г виготовленого амфетаміну, наркотичний засіб канабіс, психотропну речовину PVP і пакети для фасування. 

Організатор нарколабораторії обвинувачується в організації та утриманні місця незаконного виготовлення психотропних речовин, незаконному виготовленні та зберіганні з метою збуту психотропної речовини, а також незаконному придбанні та зберіганні прекурсорів  (ч. 1 ст. 317, ч. 2 ст. 307, ч. 3 ст. 307, ч. 3 ст. 311 КК України).

За скоєне йому загрожує максимальне покарання у виді 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.
Досудове розслідування здійснювалось слідчими Бучанського райуправління ГУ Нацполіції в Київській області.  

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Мої відео