УНТ Дніпро

Київською спецпрокуратурою забезпечено виконання рішення суду щодо стягнення на користь МОУ понад 533 тис. грн.

Київською спецпрокуратурою забезпечено виконання рішення суду щодо стягнення на користь МОУ понад 533 тис. грн.
334302 ПЕРЕГЛЯДІВ

   У грудні 2020 року між Міністерством оборони України та державним підприємством укладено державний контракт на виконання робіт та поставку продукції за державним оборонним замовленням. 

   Усупереч умов укладеного контракту, виконавець не дотримався взятих на себе зобов’язань щодо поставки продукції у визначений контрактом строк.

  Київська спеціалізована прокуратура у військовій та оборонній сфері Центрального регіону звернулася до суду в інтересах держави в особі Міністерства оборони України з позовом у порядку ст. 23 Закону України "Про прокуратуру".

  Рішенням Господарського суду м. Києва від 31.01.2023 задоволено позовну заяву Київської спецпрокуратури про стягнення з підприємства-порушника штрафних санкцій за неналежне виконання державного контракту на ремонт техніки спеціального призначення. 

   25.05.2023, за результатами реалізації представницьких повноважень органів прокуратури, до Державного бюджету України стягнуто понад 533 тис. грн.

   Спеціалізована прокуратура у сфері оборони Центрального регіону і надалі систематично забезпечуватиме захист інтересів держави у відносинах Міністерства оборони України із суб’єктами господарювання при закупівлі товарів, робіт та послуг за державні кошти, а також їх використання для потреб оборони держави в умовах активної фази війни з російським агресором.

Прес-служба Спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Центрального регіону

Теги: Київська спецпрокуратура,рішення суду,стягнуто,штрафні санкції,МОУ
Мої відео