УНТ Дніпро

Скеровано до суду справу про незаконне постачання електронних цигарок

Скеровано до суду справу про незаконне постачання електронних цигарок
399818 ПЕРЕГЛЯДІВ

Детективи Бюро економічної безпеки припинили канал постачання електронних цигарок на території Одеської області. Справу скеровано до суду.

З метою зберігання тютюнових виробів житель Одеси орендував складські приміщення. Оголошення про продаж розміщував в Інтернеті.

Детективи в ході обшуків нежитлового приміщення вилучили майже 4 тис електронних цигарок без марок акцизного збору на суму 1,5 млн грн.

Причетній особі повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 204 КК України (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів).

Досудове розслідування здійснювали детективи Територіального управління БЕБ в Одеській області за процесуального керівництва Одеської обласної прокуратури та оперативного супроводу департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції в Одеській області.

Раніше повідомляли, що детективи ТУ БЕБ в Одеській області вилучили в учасників злочинної групи понад 8 тисяч пачок цигарок без марок акцизного збору та майже 4 тисячі електронних цигарок іноземного виробництва.

 

Теги: БЕБ, Бюро економічної безпеки, контрафактні цигарки,електронні сигарети
Мої відео