УНТ Дніпро

Чоловіку повідомлено про підозру у заволодінні земельною ділянкою на підставі підроблених документів

 Чоловіку повідомлено про підозру у заволодінні земельною ділянкою на підставі підроблених документів
401034 ПЕРЕГЛЯДІВ

За процесуального керівництва Броварської окружної прокуратури повідомлено про підозру мешканцю столиці у шахрайстві, використанні підроблених документів та легалізації майна, одержаного злочинним шляхом (ч. 4 ст. 190, ч. 4 ст. 358, ч. 1 ст. 209 КК України).

За даними слідства, підозрюваний використав підроблені рішення сільської ради і зареєстрував на підставну особу право приватної власності на земельну ділянку в селі Погреби Броварського району.

Аби завищити її вартість, він змінив її цільове призначення із земель для ведення особистого селянського господарства на землі для будівництва і обслуговування житлового будинку.

Надалі землевпорядник на підставі договору купівлі-продажу відчужив земельну ділянку добросовісному покупцю за майже мільйон гривень.

Досудове розслідування здійснюється слідчими Броварського райуправління ГУ Нацполіції в Київській області за оперативного супроводження Броварського РВ ГУ СБ України у місті Києві та Київській області.

 

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Мої відео